СТРАТЕГОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ПУШИ КУБАНСКИ ПУРИ ОД КРАВАТА МОЛЗНИЦА ОРЦЕ КАМЧЕВ, ДЕЛИ ПАМЕТ ЗА ГЕОПОЛИТИКА КАКО ФРЧКО НЕ ЧИНЕЛ И БИЛО ЛОШО ОБЛЕЧЕН ПО ФИЗИЧКА КУЛТУРА ПА ЗАТОА НЕ ТРЕБАЛО ДА ИДЕ ЗА АМБАСАДОР ВО ООН?! МОРЕ ПУТЕТО МАМИНО НЕГОВО ДА МУ ГО НАТАКНЕМ!

0
632

Миленко пуши кубански пури на Камчев, изгледа има некоја залиха оставено во подрумот па се наоѓа за кад тад за зло време кога ќе дојдат вакви кризни моменти или тоа му оди само во најавната шпица, како и да е овој вол ќе продава памет за тоа дека Фрчковски не чинел, лошо се облекувал на часови по физичка култура како тинејџер и затоа било лошо да идел како амбасадор во ООН, ама Миленко чинел?!

Море путето мамино негово, молзи 12 години од народ и буџет, секнаа пари од Камчев и сеуште продава мозок за геополитика?!

Среќа не е тука Мирка класната да не удави со теоријата дека САД ја изгубила битката со Русија ама на никој не му текнало тоа.