„Стратегии на отпорот против авторитаризмот и неофашизмот“ денеска пред владата

0
661

sloboda

Денеска на 20 ден од кампот пред владата ќе се има дебата на тема “Стратегии на отпорот против авторитаризмот и неофашизмот”, во улога на модератор ќе биде политикологот Кире Василев, а ќе учестввуваат и Ана Чупеска, политиколог, Жарко Трајаноски, активист за човекови права и Димитар Николовски, докторант по општествени науки. Трибината почнува во 20 часот, а еден час предходно ќе има музички изведби.