СТРАВ ДА ТЕ ФАТИ КАКВИ КУЧИЊА И ЃУБРИЊА СМЕ ИМАЛЕ НА ПРАТЕНИЧКИ ЛИСТИ, ШТО ЛИ ЌЕ БЕШЕ АКО ОВА БИШЕ БЕЗМОЗОЧНО ВЛЕЗЕШЕ ВО ПАРЛАМЕНТ?!?!

0
2145

Вакво гомно никој не би посакал во сопствените редови, несуден пратеник и несуден директор на МЕПСО кое преку ноќ станува Ќосе. Еве класичен пример за тоа што прави жедтта за власт од човекот.