СТОЈМЕНОВИ РЕШИЛЕ ДА ЈА РУШАТ ВЛАДАТА НА ЗАЕВ: ЌЕ ГО ВРАЌААТ ВМРО НА ВЛАСТ, ТИЕ ДЕЛЕА ДЕСЕТИЦИ МИЛИОНИ ОД БУЏЕТОТ, ОВИЕ КОМУЊАРИТЕ СЕ СКРЖАВИ СИТЕ ПАРИ ЗА НАРОДОТ РЕШИЛЕ ДА ГИ ДАДАТ!

0
647

Порано на Само Вистина барем се трудеа да има некаков баланс па еден да ја плука владата а друг да ја брани, но веќе ни тоа го нема па вечерва и давјцата гости Солза Грчева и Гордан Калајџиев со дрва и камења фрлаа по владата и ширеа лажни вести дека СДСМ се мешала во судството дека сите биле исти, дека СДСМ преку СЈО го смениле името дрн дрн дрн…

Изгледа Стојменови решиле да ја рушат владата и да го враќаат ВМРО на власт, причините се јасни, ВМРО делеше десетици милиони евра од буџетот за реклами, овие комуњарите ептен стиснати, народните пари ги даваат за народот?!?! Па кое е тоа безобразие човеци?! Па не може така, Стојменови треба ли да купат дизел за јахтите и авионите и поршеата?!?!