Стојан Андов на Телма: Мислам дека Американците ќе се вмешаат, нема да продолжат да гледаат како земјата ни се распаѓа!

0
1136

andovtoptelma

“Сметам дека Американците ќе се вмешаат во преговорите малку посилно, нема да продолжат да гледаат како кризата ескалира, исто како што се вмешаа 1995-та и 2001-ва, исто ќе биде и сега, нема да продолжат да гледаат како земјата ни се распаѓа. Во пакер ќе се реши и проблемот со Грција за да влеземе во НАТо што поскоро затоа што имаме закани од соседството.” – Стојан Андов на Телма.