Стојан Андов на Алсат-М : Груевски од ден на ден тоне и тоне во нови глупости и изгледа како да не знае како да излезе од целиот тој хаос, а мора да им ветиме амнестија на сите кои ќе му свртат грб на Груевски и на режимот!

0
1746

andovalsatm

Мораме да им ветиме амнестија на сите кои ќе му свртат грб на Груевски и на режимот, ова го изјави на Алсат М екс претседателот на собранието на РМ, Стојан Андов.

Тој кажа дека има впечаток дека Груевски од ден на ден заглибува во нови глупости од кои нема план како да излезе и цело време тоне и се заглавува во своите очајни обиди да ја забошоти бомбата на Заев.