СТОЈАНЧЕ ГИ ЗАКОПА ВМРОВЦИТЕ: ИСКРЕНО И ЈАС ПОВЕРУВАВ НА ЛАЖНАТА ВЕСТ ЗА УКРАДЕНАТА МОТОРНА ПИЛА ОД АВСТРИСКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ, А КАКО ДА НЕ ПОВЕРУВАМ КОГА ТОКМУ ТОГАШ ОКОЛУ ПИЛАТА СЕ МОТАШЕ ДЕЛЕГАЦИЈА НА ВМРО-ДПМНЕ

0
1265

Да бидам искрен, за миг и јас поверував на лажната вест за украдената моторна пила од австриските пожарникари.
А и како да не поверувам кога токму тој ден околу Австријците се моташе делегација на ВМРО-ДПМНЕ.

Фејсбук статус на директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов.