Стојанче Ангелов : Ќе те најдам!!! Ќе те најдам и тоа бргу!!! Понатаму си знаеш!!!

0
1727

После нападот на сопругата се огласи и Стојанче Ангелов кој во моментов се наоѓа на работа

stojance-angelov

Кукавицо!!! Кукавицо во полициска униформа!!! Вечерва си ја удрил жена ми по глава!!!

Се удира ли жена кукавицо една??? Без никаква причина!!!? Дури и ако погрешила требало да ја предупредиш!!! Да и кажеш!!! Ти, пред сто сведоци, без предупредување, си ја удрил по глава!!! По тил!!! Од позади грб!!! Како вистинска кукавица!!! Само затоа што дошла да се поздрави и слика со полицаец, наш дамнешен пријател!!!

Кукавицо!!! Вакви работи не заборавам!!! Ќе те најдам!!! Ќе те најдам и тоа бргу!!! Понатаму си знаеш!!!

Горан Георгиевски – Зоља!!! Во име на старите денови!!! Викни ја веднаш оваа кукавица и објасни и неколку работи!!!

П.С. Ако некој мој човек налета на кукавицата пред да се вратам од Ирак, нека позборува со неа. Без насилство. Без љубов.