СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ : ТРИ ХЕЛИКОПТЕРИ МАКЕДОНСКИ И СРПСКИ СЕ УПАТИЈА КОН БЕРОВСКО С.МАЧЕВО КАДЕ СИТУАЦИЈАТА ЕСКАЛИРА И ИМА ОПАСНОСТ ЗА НЕКОЛКУ КУЌИ

0
167
Три хеликоптери (еден наш и два српски) се упатени кон беровското с. Мачево каде ситуацијата ескалира и се појавува опасност за неколку куќи.
Хеликоптерите ќе продолжат да дејствуваат во овој реон (пехчевско / делчевско / беровско) се додека има доволно дневна светлина.
Фејсбук статус на директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов.