Стојанче Ангелов : За Куририте, погледајте како се сака и брани сопствената држава

0
918

Ангелов од бранителите и Зумбери од УЧК. Македонците и Албанците заедно против криминалците!

stojance-angelov

 

Погледајте како се сака и брани сопствената држава. Сабота, 12.00 часот, голем собир пред МРТ! П.С. Јас, генерал Ангелов зборувам во име на сите македонски бранители со исклучок на 6 бранители кои досега се оградија од мене.

Доколку некој бранител не се согласува со моите ставови во дебатата, прво нека каже каде бил во 2001-та, колку време бил и во кои битки учествувал. Потоа нека се огради од мене.

П.С. Ова за инает на курирчињата