СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ ЗА ИНФОМАКС : ГРЕВ Е ОВА ШТО И ГО ПРАВАТ НА ЈАНКУЛОВСКА, ИСПАДНА НАЈГОЛЕМ МАЖ ОД СИТЕ И ТРЕБА ДА БИДЕ НА СЛОБОДА

0
565

Грев е тоа што ѝ го прават на Јанкуловска, вели Стојанче Ангелов во денешната епизода на Тешки муабети. Според него поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкуловска излезе најголем маж во државата, а од толку ослободени криминалци, само таа остана во затвор. Ангелов смета дека треба да биде ослободена.