Стојанче Ангелов : ГТЦ

0
1317

stojance-angelov

Јас сум Аеродромец со штипски корења! Или, не!? Јас сум Штипјанец кој живее во Аеродром? Но!

И да сум Аеродромец, и да сум Штипјанец, имам право да бирам како ќе изгледа центарот на Центар на главниот град на мојата држава! Бидејки го сакам ГТЦ но немам право на глас во Центар, најмалку што можам е, гушнат со сопругата да го гушнам ГТЦ!

Вечерва во 20.00 часот!

Генерал Стојанче Ангелов