СТОЈАНОСКА : ГРАЃАНИТЕ ВО СРЕДА ЌЕ БИДАТ ГЛАСНИ И ЌЕ ГЛАСААТ ЗА ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА ДАВКОВА, ПРЕТСЕДАТЕЛ КОЈ ДОСТОИНСТВЕНО ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВА МАКЕДОНИЈА

0
51

Прес-конференција на Дафина Стојаноска, носител на изборна единица 6

Почитувани,

Утре е предизборен молк, а задутре граѓаните на Република Македонија ќе бидат гласни и ќе гласаат за гласен претседател, за претседател на сите граѓани и за претседател кој достоинствено ќе ја претставува Република Македонија во и надвор од границите.

Ве повикувам сите да гласате за Гордана Силјановска Давкова, да го заокружите бројот 2 за Македонија повторно да биде горда.