СТОМАТОЛОГОТ БИСЕРКОСКИ : КООРДИНАТОРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ, ПЕТАР РИСТЕСКИ – ПЕКАТА МЕ НАПАДНА ЈАВНО, ВО ТЕКОТ НА ОВАА ВЕЧЕР ГО ПРИЈАВИВ А ИМА И ЗАПИСНИК ВО МВР!

0
4402

По објавата од страна на нашата редакција поврзана околу инцидентот во кој оваа вечер учествувал координаторот на ВМРО-ДПМНЕ, Петар Ристески, на својот фејсбук профил се огласи и нападнатиот, стоматологот Благоја Бисеркоски :

  • САМО ДА ВЕ ИНФОРМИРАМ ДЕКА СНОШТИ ОКОЛУ 20ч. и 45 мин.ОТИДОВ ВО СЛАТКАРНИЦА ” ДИЗНИЛЕНД ” И НАДВОР СЕДЕШЕ ПЕТАР РИСТЕСКИ, КОЈ МЕ ” ПРЕЧЕКА ” СО ЕДЕН КУП ВУЛГАРНОСТИ НА МОЈА СМЕТКА И НА СМЕТКА НАМОЈАТА ФАМИЛИЈА … НА ИЗЛЕГУВАЊЕ ПРОДОЛЖИ ДА МЕ НАВРЕДУВА МЕНЕ И МОЈАТА ФАМИЛИЈА, ЗА ДА ТОА КУЛМИНИРА СО ФИЗИЧКИ НАПАД . БЕВ УДРЕН СО БОКС ОД ПОЗАДИ ВО ЛЕВАТА СТРАНА ОД ГЛАВАТА. ЗА СРЕЌА ЕДНО ДРУГАРЧЕ ШТО СЕДЕШЕ СО НЕГО ГО СПРЕЧИ И ГО ЗАДРЖА ДА НЕ ПРОДОЛЖИ ПОНАТАМУ. СЛЕДУВАШЕ ПРИЈАВА ВО ПОЛИЦИЈА, ЗАПИСНИК, ПРЕКРШОЧНА ПРИЈАВА .ОД МЕНЕ ТОЛКУ. ИМАЈТЕ УБАВА ВЕЧЕР …

p