СТОЛЕ НАУМОВ ДО ВЛАДИКАТА ЈАКОВ : НАМЕСТО ДА ГИ ШИКАНИРАТЕ, ЗОШТО НЕ ГИ ПРИМИТЕ ПОД ВАША ЗАКРИЛА ЛГБТ ЛУЃЕТО, ПА И ТИЕ СЕ ВАШИ ЧЕДА?!

0
735
  • Дел од јавноста ве обвинуваат дека под вашиот силен наратив којшто се граничи со агресивност, протестите ги засилија нападите и атаците кон поинаквите кој се исто така дел од ова општество кои исто така треба да бидат дел од вашата вас.

Столе Наумов во ,,Стадион” на Канал 77.