СТОИЛКОВСКИ : ЛУКАРЕВСКА ДА МИ НУДИ ОБУКА, ЈА ЧЕКАМ УТРЕ ВО 12 ПРЕД ОБВИНИТЕЛСТВО

0
374
Лукаревска во паника ми нуди обука.
 

А јас читам документи од УЈП!

 

Да си кусок 22 милиони евра од само две фирми заради поврат на ДДВ е сериозен проблем.

 

Веројатно за прв човек на УЈП која нема завршено економски факултет, нормално во потсвест да и се обуките, но да го оставиме тој филм, утре ја чекам пред обвинителство во 12 часот, каде и ќе дадам изјава за медиуми.
Фејсбук статус на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.