СТИГНА ДОНАЦИЈА ЗА ПОЛИЦИЈАТА ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ОД 200 ВИЗИРИ ЗА ЗАШТИТА ОД КОВИД-19 ОД СТРАНА НА ,,АМЕРИТ”

0
685

Донација од AMERIT за полицијата во Ѓорче Петров. На полициските службеници поделени им се 200 визири како заштита од Ковид-19 вирусот 👏
‼️Општествено одговорните компании во се поголем број одговараат на повикот на општината да донираат производи во рамки на своите можност.

Фејсбук статус на градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски.