СТЕФКОВСКИ : УЛИЦИТЕ ВО РАШТАК ПО 70 ГОДИНИ ДОБИВААТ АСФАЛТ

0
475

✌️Улиците во Раштак по 70 години добиваат асфалт.

👉Денес бев во посета на населеното место Раштак каде што се во тек градежни активности за асфалтирање на локални улици.

👉Во изминатите неколку денови во Раштак, асфалтиравме локални улици на површина од околу 600 метри. Овие улици добиваат асфалт по цели 70 години.

🤝Чичко Крсто кој имав можност да го сретнам денес во Раштак ми рече: “Со години не лажеа, ти дојде и го исполни дадениот збор”.

‼️Дадениот збор не се заборава! Граѓаните заслужуваат искрен пристап!

Работиме со ❤️ за нашата Гази Баба

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски