СТЕФКОВСКИ : ОСТВАРЕНА СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ОБСЕ ВО СКОПЈЕ

0
261

✅Средба со преставници на канцеларијата на ОБСЕ во Скопје.

✌️Утрово имав средба со офицерка за набљудување од ОБСЕ Нестани Капанадзе со која разговаравме за актуелни прашања.

🤝Општина Гази Баба негува пријателски однос со меѓународните организации кои имаат свој преставници во Република Македонија.

👉Создаваме отворена општина за сите!

Фејсбук статус на Бобан Стефковски, градоначалник на Општина Гази Баба