СТЕФКОВСКИ : НОВ СПОРТСКИ ТЕРЕН НА ПОДЛОГА ОД ВЕШТАЧКА ТРЕВА ВО ООУ СТИВ НАУМОВ ВО АВТОКОМАНДА

0
408

✌️Нов спортски терен на подлога од вештачка трева во ООУ Стив Наумов во Автокоманда.

👇Извршивме изградба на нов спортски терен за мал фудбал на подлога од вештачка трева во ООУ Стив Наумов во Автокоманда.

👉Ова е четвртиот спортски терен на подлога од вештачка трева кој го изградивме во општината, а дополнително изградивме 18 спортски терени на подлога од вештачка трева.

👍Инвестиции во спортската инфраструктура во општина Гази Баба се реализираат како никогаш претходно.

📍Со задоволство најавувам дека и во следната 2024 година ќе инвестираме во изградба на нови спортски терени.

#СпортскаГазиБаба

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски