СТЕФКОВСКИ : ГРАДИМЕ НОВ ПАРКИНГ ВО АВТОКОМАНДА!

0
56

Во тек се градежните активности за изградба на нов паркинг простор со павер елементи на улицата Бапчор во населбата Автокоманда. За кратко од денес ќе започнеме со изградба на нов паркинг простор на улица Габреш. Продолжува реализацијата на проекти со цел решавање на проблемот со недостатокот на паркинг места во Автокоманда – напиша на фејсбук Градоначалникот на Гази Баба, Бобан Стефковски.

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Гази Баба Бобан Стефковски.