СТЕФКОВСКИ: ВОНРЕДНИ ВЕЧЕРНИ ПАТРОЛИ НА ДИВАТА ДЕПОНИЈА ВАРДАРИШТЕ, ЖИВОТОТ И ЗДРАВЈЕТО НА ГРАЃАНИТЕ НЕМААТ ЦЕНА!

0
55

✅Тоа што утрово го најавив од вечерва се реализира на терен!

🤝Тимови составени од униформирана полиција, инспектори од ЕВР при СВР Скопје и инспектори од инспекторатот на општина Гази Баба во периодот од 18:00 до 21:30 часот извршуваа вонредни патроли во и околу дивата депонија Вардариште.

‼️Животот и здравјето на граѓаните немаат цена и ќе направиме се што можеме истите максимално да ги заштитиме.

❌Толеранција нема да има за никој! За секој оној за кого ќе се обезбедат докази ќе биде поведена соодветна постапка!

✔️Патролите продолжуваат и во следните денови!

Фејсбук статус на градоначалникот на Гази Баба, Бобан Стефковски.