СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ НА КУРТОН АЛФА ТВ : Општина Карпош е направена обична ПУШНИЦА, Богоев со другарите во работно време се пијанчат и играат кантер страјк

0
807
  • Богоев сака преку тужби кон мене да си ја покрие сопствената неспособност,не сум јас крив што детето им игра кантер страјк за време на работа, што не знае што да прави со другарите и си игра кантер страјк.Не сум го измислил јас, туку кажуваат луѓето, тие што играат со него за време на работа. Не сум јас крив што во општината секој ден се пијанчат, мортус пијани се. Општината е денес претворена во обична пушница и во едно гнездо каде што секој ден се конзумира алкохол, не знаеш кој од кој е по пијан, дали шефот на кабинет, дали секретарот дали градоначалникот. – Стевчо Јакимовски на Алфа ТВ.