СТЕВЧЕ ЈАКИМОВСКИ : МИЦКОСКИ ЗА УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ Е КАКО ТАА КОКОШКАТА КОЈА ВРТЕЛА КРУГ ЗА ДА НЕ ПОМИСЛИ ПЕТЕЛОТ ДЕКА Е ЛЕСНА

0
8029
  • Мицкоски не издржа за уставните измени, баш не е маж тој што не си стои на зборот. Ова што го викате Мицкоски е како кокошката не да се сопнам вика да застанам или да не помисли дека сум лесна женска, он врти уште некое кругче.

    Абе Христијан кажи си ,,луѓе јас сум против, сите сме против ама мене ушите ми ги тегнеа”.

Стевче Јакимовски во ,,Инфомакс”.