СТЕВЧЕ ЈАКИМОВСКИ ЗА МИЦКОСКИ : КОЈ СИ БЕ ТИ УСЛОВИ ДА ПОСТАВУВАШ?! ТЕБЕ ЛИ ЌЕ ТЕ ПРАША ЗАПАДОТ ЗА УСЛОВИ?!

0
5447
  • Ако си за бугарите да влезат во уставот кажи мислам дека ќе влезат, што го мачиш народот пред години и кусур, да застанеш машки за таа работа да ја објасниш убаво пред народот.Не живеат волови во оваа држава, народ живее, објасни им го тоа излези машки и заврши ја работата.

    Што филозофираш што кажуваш приказни, услови имал, кој си бе ти услови ќе поставуваш, тебе ќе те прашаат за услови.

    Тие трикчиња дека преговараш со ЕУ и дека ти прифатиле некакви услови продавај ги во друго село.

Стевче Јакимовски во ,,Инфомакс”.