Стево на Алсат-М: Љубчо во својата политичка кариера досега не кажал поглупа изјава!

0
903

stevoalsatm

– “Досега во својата политичка кариера, Љубчо не дал поглупа изјава, бар ја не паметам!”, ова во Алсат М го изјави Стево Пендаровски.

– “Не може да очекуваме дека политичарите едни на други ќе си го имаат на ти го дај ми го, мора еднаш да се воведе ред во оваа земја, амнестија не доаѓа во предвид!” дополнува тој.