СТЕВО И ГОРДАНА ЖЕСТОКО СЕ ЗАПУКАА ЗА ЦРНАТА КАМПАЊА: Стево бараше извинување за срамниот спот, Гордана се жалеше за фејсбук навредите од Ѓорѓи Спасов

0
818

Гордана: Има многу нефер и црна кампања против мене.

Стево: Молам?!?! Па вие имате пуштено спот со навреди лично против мене?!

Гордана: А Ѓорѓи Спасов што ме навредува на фејсбук?

Стево: Па тој не е дел од мојот штаб, вие лично сте пиуштиле спот против мене!

Гордана: Веднаш штом дознав за тој спот дадов наредба да се тргне спотот.