СТЕВО ИМА ПОСТЕРИ И НА АЛБАНСКИ ЈАЗИК, НА ГОГА ТОА НЕ И ТЕКНУВА ЗАТОА ШТО ЗА НЕА АЛБАНЦИТЕ СЕ НАТРАПНИЦИ НА СВЕТАТА МАКЕДОНСКА ЗЕМЈА

0
445

На постерите на Стево ма постери на албански јазик , за разлика на постерите од Јога Гога го нема тоа, за вмровците и за неа албанците се штета на државата која треба да се истребе.