СТЕВО ДЕТОНИРА БОМБА НА СИТЕЛ: СИЉАНОВСКА ЈА ИЗМАМИЛА ДИК СО ФИНАНСИСКИОТ ИЗВЕШТАЈ, НЕ ПОДНЕЛА СТАВКА ЗА МЕДИСКО ПРЕЗЕНТИРАЊЕ!

0
1091

– Сиљановска се пофали дека три пати помалце пари потрошила од мене, а во извештакјот до ДИК не поднела ставка за медиско преставување. Кога ќе го поднесат и тоа ќе се види дека сме изедначени со трошењето.

Стево Пендаровски ја шокираше јавноста со информација според која Сиљановска ја измамила јавноста и ДИК за тоа колку пари потрошила во кампањата досега?!?!

Спотед тие бројки кои беа поднесени, Стево имаше потрошено околу 500 000е а таа околу 170 000е.