Стаменковски : Да ви кажам на време овие сакаат да завршам како Мартин Нешковски!

0
2000

Делото во кое сум нападнат како сопственик на портал и претепан заради медиумската прашина која се дигна е под директна палка на Началникот на СВР Скопје Ивица Вучевски.

marjan-eko-stamenkovski-blackwhite-kolumni

Ивица Вучевски е другар на Горанчо Савевски инаку порано беше началник за крвни деликти и насилен криминал. ТОЈ Е ДИРЕКТНО ОДГОВОРЕН ЗА СЛУЧАЈОТ НА МАРТИН НЕШКОВСКИ! Па сега ќе претпоставите дали и мојот случај ќе биде решен или забошотен..

Порано Вучевски беше сдсмовец ама се сменија времињата се смени и тој…

Ивица и Горанче се директно поставени во МВР од страна на Гордето …а сестра му на Горанче е во праванта служба во МВР. Преку овие двајца Јанкуловска сеуште е главна во МВР, а не Чавковски.

Уште еднаш демантирајте ме откријте ги сторителите кои се! Не мора ВМРО ДПМНЕ  да пушта соопштенија и да го обвинува СДСМ нека го откријат виновниот и нека испаднам јас во грешка.

Инаку и јас ќе завршам како Нешковски.

mar 2

Со Почит

Марјан Стаменковски, главен и одговорен уредник на порталот Доказ