Среќата и радоста кои им ги приреди Боки Јовановки на децата од Домот без родители немаше крај

0
1262

Сведоци бевме на настанот кој се одржа синоќа во Домот за деца без родители „11 Октомври“, Боки Јовановски како што ни вети и самиот го потврди чинот и титулата која му ја дадовме за Амбасадор на Хуманоста.

Насмевките и радоста која им беше приредена на дечињарта се гледаше по нивните насмеани и мили лица.

Хуманоста треба да се дигне на повисоко рамниште следите ги примерите на хуманите Амбасадори а ние сме тука да ве испочитуваме до самиот чин http://www.fashionstreet.mk/

Повеќе фотографии на следниот линк ОВДЕ