СРАМ, БРУКА, ОВАА ФОТКА СКАПО ЌЕ ЈА ЧИНИ ОПОЗИЦИЈАТА НА СЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ – НАРОДОТ ОСТАНА БЕЗ ПЛАТИТЕ – ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ СЕДНИЦИТЕ ГИ СЛЕДЕА ОД ХОДНИКОТ НА ТЕЛЕВИЗОР СО ШТО ПРОПАДНАА ЗАКОНИТЕ ЗА 5-ОТ ПАКЕТ МЕРКИ!!!

0
2409

Дојдоа во собрание, земаа патни трошоци и дневници но одбија да гласаат за 5-от пакет мерки со кои народот требаше овие денови да ги добие над 200 000 плати кои беа субвенција од буџетот за сите фирми кои не работат или работат со загуба поради пандемијата.

Оваа фотка ќе ги чини многу скапо вмровците!