СРАМНО, СИТЕ СЕ ШОКИРАНИ – ЗА КОЛКУ ЛИ СЕ ПРОДАДЕ НА МАФИЈАТА – ГЕРО ГИ ЗАПРЕПАСТИ СВОИТЕ ФАНОВИ: ВРЕМЕ Е БОМБИТЕ НА ЗАЕВ ДА СЕ ФРЛАТ ВО ЃУБРЕ?!?!

0
1217

Имаме новинар, уредник, кој јавно повикува докази против мафија да се фрлат во ѓубре?!?!

Доволно било малтретирање на народ на преки суд каде кадија те тужи кадија те суди, вели Геро во својата колумна?!?!

Замислете, имаме новинар кој себе си се смета за некаков новинарски бард, новинарска величина, кој јавно горделиво дрско бара бомбите на Заев да се фрлеле во ѓубре?!?

Знаеме дека е близок со Хипо, ама дека до толку биле поврзани како сијамски близнаци, тоа е нешто неверојатно!!!

Линк до срамната колумна, ОВДЕ