СРАМНО ОДНЕСУВАЊЕ НА ШЕФОТ НА ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ВО НОВО СЕЛО СТРУМИЦА – ЌЕ ГИ НАБИВАЛ НА КОЛЕЦ ОНИЕ КОИ ГО КРИТИКУВАЛЕ НА ФЕЈСБУК?!?!

0
754

Шефот на домот на културата во Ново Село, Струмица на фејсбук коментари од службениот профил на домот упати закана кон неистоимслениците  со што ќе  ги  набивал  на  колец?!