СПРЕМА ЛИ ВМРО-ДПМНЕ ГРАЃАНСКА ВОЈНА И НОВ КОЛЕЖ ВО КРУШЕВО НА 2-РИ АВГУСТ?!

0
1253

Само 3 дена пред прославата на Илинден во Крушево, Груевски излегува со долг фб пост во кој повикува на физичка ликвидација на Заев и Шилегов?!

Годинава Заев треба да говори во Крушево по ротацијата која секоја година ги менува претседателот, спикерот и премиерот во Крушево, сега на ред е Заев да збори.

Денеска и вчера вмровските портали почнаа да ја палат атмосферата на социјалните мрежи:

Спрема ли ВМРО ДПМНЕ некаков голем инцидент на Крушево? Или ќе се провоцира полицијата да настане голема интервенција на ЕБР и Тигрите за потоа да се користи тоа како изговор за големи протести во Скопје на кои ќе се бараат предвремени избори?

Ќе видиме што ќе се случува овие денови, работата не е на арно.