ПРВИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ДЕНЕШНОТО ГЛАСАЊЕ СПОРЕД ИНФОРМАЦИИ НА ТВИТЕР

0
1341

На твитер профилот на рецепционерот Таљат се објавени првите резултати од гласањето на болни од корона и болни и изнемоштени.

На следниот ЛИНК можете да ги погледнете првичните резултати.

Профилот на рецепционеротТаљат