СПОРЕД ГРУЈО И МИЈАЛКОВ, АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ БИЛЕ ДОБРО ИНФОРМИРАНИ, НЕ ГЛЕДАЛЕ ДОВОЛНО МИЛЕНКО И ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК ЗА ИЗВОРНО ДА СЕ ИНФОРМИРААТ ЗА НИВНАТА ГОЛЕМА МАКЕДОНШТИНА

0
822

Според Мијалков и Груевски кои објавија фејсбук статуси, Стејт Департмент бил дезинформиран и донел погрешна одлука да ги стави на црна листа.

Замислете, Стејт Департмент под кој спаѓаат ЦИА и НСА, најмоќните разузнавачки агенции во светот, со балкански центар на скопско Кале, не знаеле кои се Сашо и Грујо?!!

Кој им е крив кога не гледаат американците редовно Милемнко и Јанко Јади Бурек, не чуле за големата македонштина на овие јунаци на браникот на татковината.