(ВИДЕО) Специјалците на ФБИ во Алјаска се вистински ТОКМАЦИ

0
1649

Специјалците на ФБИ во Алјаска се невидени шупци, се изнамачија додека сфатат дека криминалецот не е во куќата и дека на подот пред вратата има истурено лизгава материја