ЕКСКЛУЗИВНО : Специјална партиска тајна служба ги следи Министрите и функционерите на ВМРО-ДПМНЕ

0
599

По наредба на Груевски и фамилијата веќе функционира тајната полиција на ВМРО-ДПМНЕ кои тие ја нарекуваат Заштитна единица или Заштитари.

Секој министер,висок партиски функционер ,државен секретар или директот на големо јавно претпријатие е веќе под присмотра на оваа полиција.

Електронски и физички.Во нивните коли ,пред нивните домови се наместени камери ,а електронски се прати целата нивна телефонска комуникација. Опремата е набавена во европа и изработува копии на сим телефонската картица која прави дупликат на сим картицата на телефонот.

Пред секој дом или збиралиште на овие функционери се инсталирани камери ,а сите службени коли на владата се со прислушкувач кои се уклучува спрема потреба и содржи обична телефонска картица.