ПРИПАДНИЧКА НА ЕДИНИЦАТА ТИГАР СО ИЗЈАВА НА ДЕНОТ: НИЕ ЖЕНИТЕ СМЕ ПОДОБРИ ОД МАЖИТЕ ЗА ВОЈНИЦИ И ПОЛИЦАЈЦИ ЗАТОА МИСЛИМЕ ПОРАЦИОНАЛНО И ПОСМИРЕНО

0
3123
  • Ние жените сме подобри од мажите за војници и полицајци затоа мислиме порационално и посмирено.Изјава на женски припадник на специјалната единица ,,Тигар” за 360 степени.