СПЕКТАКУЛАРЕН И ДОСЕГА НЕВИДЕН АНТИ ФАШИСТИЧКИ ИЗБОРЕН СПОТ НА СДСМ!

0
4578

Моќна порака, користена е методата на контраст, користени се ефектите од бомбите, се гаѓа дирентно во центарот во секој момент од спотот, навистина волку добро замислен и реализиран спот досега не сме виделе во земјава од 1991-ва па наваму!