СПАСОВСКИ: ТОЧНО Е ДЕКА ПРЕМИЕРОТ ОВИЕ ДВА ДЕНА БЕШЕ МНОГУ НЕРВОЗЕН И НА СОСТАНОЦИТЕ ИМАШЕ ПОВИШЕН ТОН, АМА ТОА Е И НОРМАЛНО ВО ВАКВИ МОМЕНТИ КОГА ЦЕЛАТА ЈАВНОСТ БЕШЕ ИСТО ТАКА ГНЕВНА

0
260

– Да точни се тие информации дека премиерот овие денови беше многу гневен и состаноците во влада ги воеше со повишен тон, но го разбирам, целата јавност беше гневна затоа што ова беше голем скандал за државата.

Спасовско во Утрински Брифинг за Слободна ТВ.