СПАСОВСКИ: СВЕСНИ СМЕ ДЕКА ЌЕ ИЗГУБИМЕ ДЕЛ ГЛАСАЧИ ЗА ОВОЈ ПРОПУСТ СО МИЈАЛКОВ ИАКО МОЖЕБИ ВИНАТА Е ВО СУДОТ ИЛИ ОЈО, НО САМО НИЕ ОДИМЕ НА ИЗБОРИ, СЕПАК МНОГУ ПОЛОШО ЌЕ БЕШЕ АКО НЕ УСПЕАВМЕ ДА ГО ВРАТИМЕ ТОЛКУ БРГУ, МИСЛАМ СЕКА ШТЕТАТА Е САНИРАНА ВО ОДРЕДЕНА МЕРА!

0
195

– Свесни сме дека овој скандал скапо ќе не чини на изборите, иако можеби не сме криви како влада, можеби вината е во судот или ОЈО но само ние одиме на избори, сепак многу пострашно ќе беше ако не успеавме за кратко време да го најдемеи вратиме во притвор.

Спасовски на Утрински Брифинг во Слободна ТВ.