СПАСОВСКИ : ПОМИНА ВРЕМЕТО КОГА ЌЕ ГО ПРАША БАТЕ САШЕ НА КОЈ МЕЈЛ ДА ТИ ПИШАВ А ОН ОДГОВАРАШЕ ПИШИ НА БИЛО КОЈ

0
1105

Следењето за сите беше до 2017 година, кога следевте 20.000 луѓе и кога 1 милион и кусур разговори завршија во јавноста. Следењето во овој момент е само врз основа на судски наредби и ништо повеќе. Така да, оние коишто има индиции дека учествуваат во кривични дела и за нив се добива судска наредба, се следи. Ова е заради јавноста, да не ги плашите луѓето.

Помина времето во коешто сите викавме не смееме да разговараме заради тоа што се следи или кога не прашува бате Саше „На кој мејл? Вратете на било кој”.