СПАСОВСКИ : ПОЛИЦИЈАТА Е НА ТЕРЕН ВО РАНКОВЦЕ КАДЕ ПОМАГА ВО ГАСЕЊЕТО НА ПОЖАРИТЕ

0
219
По заминувањето од Крушево веднаш дојдов во Ранковце кадешто македонската полиција е на терен и помага во гасењето на пожарите.
Граѓаните не се сами, државата е со нив, ќе ги искористиме сите расположливи средства и ќе сториме се’ што можеме да ја спречиме огнената стихија низ целата држава.
Фејсбук статус на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.