СПАСОВСКИ ОКОЛУ ИЗЈАВАТА НА МИЦКОСКИ ДЕКА ОД НЕГО ЌЕ НЕМАЛ МИР СЕ ДОДЕКА Е ЖИВ : МУ ПОСАКУВАМ ДА ИМА ДОЛГ ЖИВОТ

0
1517

„Мицкоски рече дека нема да имам мир додека тој е жив, а јас му посакувам долг живот“ рече кусо Спасовски.