Спасовски од Гази Баба: Граѓаните ги препознаваат успешните политики на СДСМ, на 40 000 членови го ажурирале своето членство

0
205
Вечерва потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, беше во општина Гази Баба, каде млади и повозрасни членови го ажурираа своето членство во големото социјалдемократско семејство.
Досега над 40 000 членови го ажурирале членство во СДСМ.
Евидентна е довербата на граѓаните во успешните политики на СДСМ, ги и знаaт дека само со СДСМ продолжува напредокот и развојот на државата.
СДСМ расте, се развива и победува, но и се менува со единствена цел уште подобро да им служи на граѓаните и на државата.