Спасовски : Неразумно е стожерот на кризата да остане премиер во преодната влада!

0
1057

spasovski

Неразумно и нелогично е креаторот на политичката криза, Никола Груевски, да остане да раководи со Владата што треба да организира и спроведе предвремени парламентарни избори.
Никола Груевски мора да се повлече.

Фејсбук статус на Оливер Спасовски – Генерален секретар на СДСМ