СПАСОВСКИ: КОЛКУ САКААТ НЕКА МЕ ИСМЕВААТ ЗА ТОА ШТО ЗБОРУВАВ РОМСКИ, РОМИТЕ ЗНААТ ДЕКА МНОГУ ГИ САКАМ, ЦЕНАМ И СЕ БОРАМ ЗА НИВ, ТИЕ СЕ НАШИТЕ НАЈМИРОЉУБИВИ И НАЈВЕРНИ ГРАЃАНИ

0
499

– Колку сакаат нека ме исмеваат за тоа што зборував Ромски, тоа мене не ме тангира, ми смета што така шират омраза кон Ромите, но Ромите знаат многу добро колку ги сакам, ценам, се борам за нив, тие се наши најмирољубиви, најмирни и најверни граѓани на Македонија, и тие ја ценат нашата интенција да им помагаме да се подигне нивниот животен стандард и затоа на изборите СДСМ има голем успех во средините каде живеат Роми.

Спасовски во Стадион на Канал 77.