СПАСОВСКИ : КАКО МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ ПОНИЖУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД!

0
260

Како министер за внатрешни работи нема да дозволам понижување на македонскиот народ! Во никој случај и од било кого, најмалку некој што доаѓа од надвор. Ние сме гостопримилив народ, кој знае да укаже чест и почит, но мора да бидат возвратени. Нема никој дома да ни дојде, да не понижува нас, македонските граѓани. Институциите работат и се прибираат информации кои значат дека ова очекување на граѓаните ќе биде реализирано.